12-02-20-pingvini-2Kao što se može primijetiti volimo pingvine i do sada smo ih radili na više načina "Veseli pingvini" i "Zimski prozori". Za ove pingvine potrebno je imati manji balon, malo kartona, crnu i bijelu boju i kolaž papir. Postupak je jednostavan, a krajnji rezultat zagarantirano odličan. :-)

 

 

Prvo smo našli odgovarajuće veličine balone, dva manja. Prije kaširanja, zalijepili smo mali komadić kartona na dolnji dio balona di će biti noge te kaširali u dva sloja. Nakon sušenja obojili smo u bijelu podlogu te nakon bijele u crnu, krila, noge i usta izrezala sam od papira te smo zalijepili na pingvine. Nacrtali oči i naši pingvini bili su gotovi i ovako su na kraju izgledali.

12-02-20-pingvini-212-02-20-pingvini-1

 Pingvinima smo ukrasili rođendansku kutiju. Kao što se može primjetiti volimo pingvine i do sada smo ih radili na više načina "Veseli pingvini" i "Zimski prozori".

Add comment


Security code
Refresh

Plus hosting

Cjenik pločica

Cjenik pločica s imenom možete pogledati klikom na gornji link!

piccoli-terremoti

11-07-25-mornari-na-plazi-0411-07-25-mornari-na-plazi-07

Jučerašnje lijepo vrijeme iskoristili smo za odlazak na plažu, klincima se svidjelo bojanje kamenčića i dogovorili smo prije polaska šta ćemo raditi između kupanja.

Tko je online?

We have 34 guests and no members online

Zadnje komentirano